paint-plast[kukac]paint-plast.hu | tel.: +36 33 504 640                      

              

GINOP-1.2.1-16-2017-00855

 

Az üzleti siker záloga az elégedett vevő, ezért a PAINT-PLAST Kft. hosszú távú célja, hogy a megrendelők felismerjék és érzékeljék a cég által nyújtott kifogástalan minőséget, ezáltal megtartva és növelve a vállalkozás piaci részesedését és értékét.

A PAINT-PLAST Kft. vezetősége tisztában van vele, hogy a vevők ellátásbiztonságát a vállalkozás működési kockázatainak csökkentése révén fokozhatja, ezért elkötelezi magát a jogszabályok betartására, különös tekintettel a dolgozókkal való tisztességes bánásmódra, a biztonságos munkavégzésére és a környezet védelemére vonatkozóan.
A PAINT-PLAST Kft. a vállalkozás minden üzleti folyamatát egy olyan rendszerbe foglalta, melynek alapvető célja, hogy a vállalkozás jövedelmezőségét a vevői igények kielégítése révén biztosítsa. A vezetőség az üzleti folyamatok működését folyamatosan méri és értékeli a vevői elégedettség és a hosszú távú jövedelmezőség fokozásának érdekében, ezért az alábbi mutatók alapján időről-időre célokat tűz ki, és ezek teljesülését nyomon követi.

•    Külső és belső minőség (PPM, %)
•    Szállítási teljesítmény
•    Vevői elégedettség
•    Beszállítók szállítási teljesítménye
•    Jövedelmezőség

A PAINT-PLAST Kft. vezetősége a célkitűzések megvalósulásának érdekében – a tulajdonosok és a vevőink érdekeit figyelembe véve – a képződött eredmény egy részét folyamatosan beruházza, biztosítva ezzel a szükséges erőforrásokat, továbbá gondoskodik a képzett munkatársak tudatos munkavégzéséről, és folyamatos továbbképzéséről. A vezetőség gondosan jár el a beszállítók és alvállalkozóink kiválasztásakor, hogy a vevők érdekei a beszállítói teljesítések révén se sérüljenek.
A PAINT-PLAST Kft. vezetősége elkötelezettségének bizonyítékaként a vállalkozás működését tanúsíttatja az ISO 9001 minőségirányítási szabvány követelményei, valamint az IATF 16949 autóipari előírás szerint, mindezzel szolgálva a tulajdonosok, a menedzsment és az alkalmazottak pénzügyi biztonságát és gyarapodását, valamint a társaság hosszú távú működését és folyamatos fejlődését.

 A tanúsítvány letöltéséhez kattintson a képre!

GINOP-1.2.1-16-2017-00855

Állásajánlatok

Munkatársakat keresünk fényező és festékkeverő munkakörbe!

Állásajánlatok

Letölthető dokumentumok

Beszállítói elvárások, Általános Szerződési Feltételek letöltése.

Letölthető dokumentumok

Hírek

Jelenleg nincsenek friss híreink!